-0.6 C
Prague
23.4.2024
MaxiMagazín

Když služba tak komplexní. Výškové čištění fasád a ochrana. Odstraňování graffiti Praha 10

Na internetu najdete spoustu firem, které nabízejí službu odstraňování graffiti. Jenže ne všechny z nich ale poskytují komplexní služby, mezi něž patří i to, že pokud graffiti nejde úplně bez problémů dolů, protože předtím nebyly ošetřeny antigraffitovým nátěrem, tak už fasádu nepřemalují a podobně. Alespoň takovou zkušenost měli naši známí, když se nějaký sprejer vyřádil na jejich domě. A bohužel to potkalo i nás, takže jsme museli najít takovou firmu, která si poradí se vším.

Hledali jsme proto na internetu a podle recenzí našli úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Praha 10, impregnace fasád, odstraňování graffiti, která se zabývá i právě odstraňováním graffitů a nabízela vše, co bylo potřeba. Zavolali jsme jim a domluvili se s nimi termínu, kdy k nám přijdou zničenou zeď dá do pořádku. Nejprve graffiti odstranili a potom nanesli angtigraffitovou ochranu, zkráceně AGO. Jedná se o nanotechnologii, která zabrání vsáknutí spreje do podkladu a následné odstranění graffiti je snadnější a daří se bez pozůstatků obrysů a stínů.

S jejich prací jsme byli skutečně moc spokojení, a proto můžeme A SERVIS jedině všem doporučit, protože pokud se na ně obrátíte, máte záruku, že vše přenecháváte skutečným odborníkům, kteří vědí, co dělají. Navíc jejich služby jsou i za přijatelnou cenu, protože u všeho máte záruku té největší kvality, do které se rozhodně vyplatí investovat.

Navíc nabízejí i řadu dalších úklidových služeb, jako je čištění koberců, podlah, mytí oken a podobně, takže pokud potřebujete i něco takového, věříme, že tyto služby budou stejně tak kvalitní jako jejich odstraňování graffiti Praha.

Nano impregnace Praha 7. Jedno kotoučový stroj, nejsilnější hloubkové čištění a voskování podlah

Mám v pronájmu zubní ordinaci, kde mám samozřejmě i menší čekárnu. Jelikož jsme prováděli ale stavební úpravy, tak nastal problém s podlahou. Dlažba byla plná špíny a všelijakých zbytků po stavbě a chtěli jsme se jich zbavit, ale báli jsme se, abychom je zase ji zase nějakým nevhodným čištěním nepoškodili. Projela jsem proto internet a narazila jsem na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., Praha 7, impregnace, čištění, voskování podlah, která realizuje i strojové čištění a voskování podlah Praha profesionálním kartáčovým kotoučovým strojem.

14332921 - old brown wood planks backgrounds

Zkontaktovala jsem se s nimi a vypracovali finanční plán a domluvili jsme se následně na všech dalších náležitostech. Po skončení jejich práce jsem se já a ani můj kolega nestačili divit. Podlaha byla krásně vyčištěná jako nová a já jsem tak neskutečně ráda, že jsem se na A SERVIS obrátila.

Nedělalo jim potíže ani s tím, že práce musela proběhnout o víkendu, protože jsme nechtěli obezit otevírací dobu naší ordinace, která už tak byla o prázdninách značně omezená. Za jejich celkový přístup a dobře odvedenou práci jim děkuji a přidávám svou zkušenost na internet, abych tak pomohla s hledáním spolehlivé úklidové firmy dalším potencionálním zákazníkům, které mají o službu čištění podlah zájem.

Jejich další výhodou je, že nabízí i spoustu dalších úklidových služeb, jako je čištění koberců, mytí oken a dále, takže pokud budeme například potřebovat umýt okna, nebudeme muset zbytečně vyhledávat někoho dalšího, protože A SERVIS je pro nás zárukou kvality ve všech směrech a navíc to má člověk všechno hezky při jednom takzvaně pod jednou střechou.

 

Související příspěvky

Kvalitu spánku zásadně ovlivňuje správně zvolená matrace

redakce

Proč by měl být v kanceláři kávovar?

redakce

Jaké víno zvolit pro významné události?

redakce