4 C
Prague
18.4.2024
MaxiMagazín

Jak efektivně darovat zážitek pod stromeček? Poradí vám Stips!

09Marně si lámete hlavu, co letos nadělíte pod stromeček svým nejbližším? Připadá vám, že už všechno mají nebo jednoduše nemůžete připadnout na tu nejlepší volbu? A co takhle se letos oprostit od hmotných hmotných dárků a darovat něco mnohem ale mnohem lepšího?

Ty nejkrásnější vzpomínky vznikají tam, kde se něco děje. Něco originálního, nevšedního a nezapomenutelného. Zkrátka tam, kde jde o skutečný zážitek. Schválně, co si nejlépe pamatujete z dětství? Hračky, které jste měli vyskládané pod postelí nebo to vzrušení při jízdě na své první horské dráze?

 

Ne 1 vánoční dárek, ale rovnou 10!

Ať už vybíráte dárky pro ženy nebo pro muže určitě víte, jak těžké někdy bývá trefit se obdarovanému do vkusu. Zejména v manželství je už po mnoha letech těžké se vzájemně překvapit. Stips vám nabízí dárkovou kartu, na níž si můžete vybrat („naklikat“) až deset zážitků bez omezení druhu nebo ceny! Zaplatíte pouze ten nejdražší a necháte obdarovanou osobu aby si sama vybrala to, co se jí bude líbit nejvíce!

Naše tipy na nezapomenutelné dárky

Máte v merku originální dárky? Hledáte něco, co by potěšilo vás oba? Vsaďte třeba na Intenzivní kurz latino dance pro pár. Na úvodní hodině se seznámíte s teorií, figurami, postojem a dalšími nezbytnostmi a pak už to můžete rozjet zcela bez zábran. Zkušený lektor je vám vždy k dispozici. Během jednotlivých lekcí se páry střídají, ale my jsme však přece jen nejvíce ocenili možnost zůstat spolu po celou dobu výuky. Líbila se nám také metoda permanentky: když nějakou lekci nestihnete, nepropadá a nahradíte si ji jindy. V ceně kurzu je 10 lekcí pro začátečníky i středně pokročilé, vyberte si tedy každý.

Říká se, že adrenalin sbližuje, takže pokud si na romantické zážitky příliš nepotrpíte, vsaďte radši na pořádný vodvaz! Co máme na mysli?Báječný simulátor volného pádu OFF Peak. Pokud jste si někdy chtěli vyzkoušet simulátor volného pádu, máte teď jedinečnou příležitost a to klidně ve dvou! Vždyť co může být lepšího, než společně sdílený dárek?

Hledáte spíše dárky pro muže, které by mu ukázaly jak moc na něj myslíte? Nechte se zlákat třeba bohatou nabídkou závodních nebo terénních aut, kterými se může svézt, jedinečným letem balónem nebo nejrůznějšími simulátory či virtuálními hrami. Je přece tolik možností, jak udělat o Vánocích skutečnou radost. Na jaké zážitky vsadíte vy?

Související příspěvky

4 tipy, které ho zaručené vzruší

majda

Vydejte se na dovolenou do Nízkých Tater a užijte si tamní krásy přírody

redakce

Ideální zimní dovolená? Užijte si ji uprostřed Krkonoš

redakce