8.8 C
Prague
24.4.2024
MaxiMagazín

Dítě Bridget Jonesové – nakažlivá bomba smíchu, na kterou se vyplatí si koupit lístek

Pokud jste ještě nebyli v kině na posledním díle šílené, a právě díky tomu všemi milované, Bridget Jonesové, tak vám tu návštěvu kina vřele doporučuji. Nejenom, že budete překvapeni tím, jak skvělý film to oproti druhému dílu je, ale že Bridget je pořád Bridget, i když má její představitelka Renée Zellweger po plastice úplně jinou tvář. Po pěti minutách vám ani nepřijde, že vypadá jako někdo jiný než jako Bridget z předchozích dílů.

Její skvělá praštěnost vás bude provázet od začátku až do konce a bude to stará skvělá ujetá Bridget z prvního dílu, té věčně žárlící stíhačky z druhého dílu se bát nemusíte. Ta tam nebude. Navíc dámské osazenstvo se může těšit na dvojitý zásah v podobě mužského šarmu, protože Colin Firth je skvělý prostě všude a na Patricka Dempseyho je taky se radost dívat.

A v kině má takový film o to lepší atmosféru. S popcornem a studeným nápojem v ruce. Ano, hodně lidí si řekne, jak hrozně je kino drahý (dobře, bývaly časy, kdy jsem do kina chodila asi za padesát korun), ale když tam člověk nejde každý den, tak to není žádná finanční pohroma.

Půjdete do hospody a přiznejte se, většina z nás tam nechá stejně, nebo i víc peněz. Takže to není žádná tragédie. Je to jen o prioritách. A tak je to se vším. S potravinami, oblečením, prostě se vším. I s úklidem. Třeba někdo se bude dřít s čištěním koberců, i když na to nemá dostatečné prostředky. A pak řekne, že to byly vyhozené peníze, protože koberce furt nezáří čistotou. A co udělám já? Využiji službu čištění koberců Praha od A SERVIS LIPKA, s.r.o., profesionální čištění koberců Praha 4 a mám po starostech.

Impregnace a mytí oken ve výšce. Výškové práce Praha 4

Mám hrozně rád sklo, takže když jsme stavěli s manželkou náš dům, tak jsme chtěli mít jednu část domu prakticky prosklenou, takže máme v obývacím pokoji velkou prosklenou stěnu. Vypadá to fakt dobře, i manželce se to moc libí, ale co už se jí tak moc nelíbí, že je to dost úklidově náročné. Věděl jsem, že stěna byl víceméně můj nápad, tak jsem se nechtěl dívat, jak se s tím musí každých čtrnáct dní dřít, aby to dobře vypadalo.

13987321 - hand cleaning window against blue sky

Tak jsem si řekl, že to nechám vyčistit úklidovou firmou a nechám na to nanést nějaký ochranný filtr, aby se ta stěna tolik nešpinila. Pročetl jsem proto několik článků na internetu a dočetl se o úklidové firmě A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce, čištění fasád, mytí oken Praha 4, která právě myla okna a nabízela i impregnaci na sklo. A jsem s nimi opravdu moc spokojený, protože ta stěna vypadá naprosto luxusně. Nádherně se leskne a manželka ji mnohdy používá jako velké zrcadlo, což vypadá docela vtipně.

Ale hlavní je, že stěna je krásně čistá a po jejich impregnaci se už prakticky nešpiní, takže s tím moje žena nemá prakticky žádnou práci, což je super. Takže všem službu mytí oken Praha můžu jedině doporučit, protože odvedli opravdu vynikající práci a dobrý je, že jim to zabere i málo času, takže tím nestrávíte celý den. Pamatuji si, jak jsme si ještě ve starém domě kdysi najali úklidovou firmu na čištění podlah, a trvalo jim to neskutečně dlouho, takže jsme s tím ztratili hromadu času. Navíc to nebylo ani bůh ví jak krásně vyčištěné.

Takže mě nenapadá nic, na co bych si mohl u firmy A SERVIS LIPKA. Pokud váháte, tak na internetu najdete spoustu kladných recenzí a zkušeností lidí, které vám v rozhodování určitě pomůžou.

 

Související příspěvky

Podzim ženám na kráse neubírá

redakce

Finty, aby váš životopis oslovil

redakce

Tipy a rady, jak začít s jógou

redakce