8.8 C
Prague
24.4.2024
MaxiMagazín

Profesionální odstranění graffiti – také jsem netušila, že ho budu potřebovat

A SERVIS LIPKA, s. r. o., odstranění graffiti Praha jako jediná úklidová firma v České republice, na Slovensku a v Rakousku zajišťuje komplexní servis na odstranění graffiti. Ano, přesně tato firma mě zrovna nedávno zachránila. Netuším, proč si vandalové vybrali zrovna můj dům, když je všude okolo tolik jiných a vhodnějších k posprejování, ale to už teď nezjistím. Také asi nezjistím, kdo se v onom závoji anonymity skrývá, takže není koho potrestat, jen co napravovat. Ještě že jsem nezpanikařila a s rozvahou se obrátila k internetu. Ten mi napověděl, že se v Brně a Praze ukrývá jedna údajně velmi úspěšná úklidová firma, která si i s graffiti hravě poradí. Tuto firmu jsem zmínila již výše. Vzhledem k mé poloze jsem si vybrala pobočku firmy sídlící v Praze.

Už po telefonu jsem si se slečnou z firmy A SERVIS mile popovídala a dohodla vhodný termín. Působila velmi profesionálně, ale zároveň byla moc příjemná. První dojem na mě firma udělala tedy uspokojivý. S pracovníky A SERVISU jsme si také rozuměli. Chápali, že se oněch sprostých obrazců na fasádě chci co nejdříve a co nejlépe zbavit. Slíbili, že pro to udělají maximum a neúspěchu se prý nebojí.

Odstranění graffiti byla opravdu složitá práce. Spreje ne a ne pustit. Zato barva mé fasády se na čištěném místě dala nějak na ústup. Podle pracovníků to byl ale běžný postup. A když se základním čištěním skončili, zajistili barvu, kterou zasaženou část fasády přetřeli. Barva byla kupodivu totožná s barvou stávající. To se jim opravdu povedlo. Firma A SERVIS odvedla vážně kvalitní práci, ke které já ani má fasáda nemáme nejmenší výhrady.

Muzikál Hamilton se zapsal do dějin, stal se jedním z nejúspěšnějších muzikálů Broadwaye

Tento muzikál rozhodně překvapí, a to jak výbornými hereckými a pěveckými výkony, tak samotným pěveckým zpracováním. Zkombinování důležitého historického období pro USA s moderní hudbou hip hopu a rapu byl skutečně originální nápad, který se povedl na jedničku a který se zrodil v hlavě vynikajícího umělce Lin-Manuela Mirandy.

38663112 - people, housework and housekeeping concept - close up of hand with vacuum cleaner cleaning carpet at home

Muzikál se dočkal nejen skvělé kritiky a obdivu prezidenta Baracka Obamy, ale dostal také cenu Grammy pro nejlepší muzikálové album, Pulitzerovu cenu za dramatickou tvorbu a od neděle také jedenáct cen Tony včetně té pro nejlepší muzikál roku. A o čem že tento vynikající muzikál je? Jak už vypovídá samotný název, je o  Alexanderu Hamiltonovi, který byl blízkým spolupracovníkem George Washingtona a prvním americkým ministrem financí. A protože jeho život byl opravdu pestrý, měli tvůrci dostatek materiálu pro vytvoření skutečného divadelního díla. Každá scéna, každá píseň je opravdu výjimečná, proto jej určitě doporučuji shlédnout.

Najít ho můžete online na internetu nebo i ke stažení, bohužel do divadla se na něj asi už jen tak nedostanete. Každopádně i na pouhé obrazovce se jedná o vynikající hudební a herecký zážitek, který můžu jedině doporučit. Je to asi jedna z nejlepších věcí, které jsem za poslední dny objevila. Opravdu jsem doslova zírala, asi tak jako moje babička, když viděla, že se jedné úklidové firmě povedlo dát dolů z jejího koberce tuš a tunu další asi deset let staré špíny. Jednalo se o úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, strojové čištění koberců Praha.

 

Související příspěvky

Krbová kamna do každé domácnosti

redakce

3 hlavní výhody koberců, díky kterým si je zamilujete

redakce

Splňte si svůj sen

majda