9.6 C
Prague
8.5.2024
MaxiMagazín

Čas jsou peníze? Díky našim službám můžete být boháči

Sedíte u okna, možná s hrnkem čaje nebo kávy v ruce, sledujete jak padá sníh… nebo snad jak vychází či zapadá slunce. Jste uneseni tou nádherou. Kocháte se, ale najednou si uvědomíte, že váš výhled není tak jasný, jaký by jste chtěl aby  byl. S vadou zraku to snad souviset nebude. Spíše to bude jen tím, že jste zase přes rok zapomněli umýt okna (nebo se vám ani nechtělo) a teď se na to musíte dívat, možná spíš nemůžete. Jenomže venku mrzne. Někoho to rozčílí, někdo okna začne horečně mýt i tak. Později ale stejně zjistí, že o moc čistší jeho okna nejsou, protože jsou poseta řadou šmouh kvůli málo pečlivému leštění. Ať je to jak chce, nikdo by neměl ztrácet své nervy a svůj čas touto nenáviděnou činností. Každý si zaslouží chvíli klidu a relaxace, bez stresující části nad špinavými okny, obzvláště o svátcích.

Místo počítání kalorií v jídle, sčítání peněz, které denně utratíte za kávu nebo jiné potěšení, spočítejte raději čas, který strávíte nad mytím oken. Protože jedině čas je tou nejcennější měnou, tak je třeba s ním rozumně nakládat. Ne ho pouštět okny ven. Jistě si dokážete představit lepší způsob jeho využití než u mytí oken. A s námi tyto představy můžete klidně i realizovat. Jak je to možné? Jsme úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí výloh Praha a s námi je možné všechno. Tedy co se úklidu týče. Jsme absolutní špička v oboru. To sice může říct každý, ale jen nám můžete věřit, protože my to i potvrdíme. Slova jsou totiž hezká, ale důležitější jsou činy. Pokud s námi ale zatím zkušenosti nemáte, budete asi muset nejprve zvládnout i nějaká ta slova. Teprve až objednáním našich služeb si nás ale opravdu prověříte a snad i oblíbíte.

 Naši pracovníci mají takovou nevyhnutelnou a vlezlou zvyklost jako slušné a přímé jednání. Budeme s vámi zacházet jako s členem vlastní rodiny, kterého se tedy zrovna nechystáme vydědit a ke kterému se nebojíme být ani upřímní. Na přístupu ke svým zákazníkům si totiž také necháváme velmi záležet. Nejdůležitější je samozřejmě samotná odvedená práce, odvedená práce s láskou a s úsměvem ale hned stoupá na ceně. Ano, dá se předpokládat, na co teď myslíte. To však můžete klidně pustit z hlavy. Naše služby stoupají na ceně pouze metaforicky, a to se spokojeností našich zákazníků. Tu druhou cenu se snažíme držet permanentně nízko, vzhledem ke kvalitě, kterou poskytujeme. Daří se nám to také proto, že máme spoustu stálých zákazníků, kteří nám důvěřují už léta, doporučují naše služby dál, a tak se naše síť působnosti stále rozšiřuje. Pokrývá už celou Českou republiku, k tomu dokonce Německo, Rakousko a také Slovensko. Rozhodně se nebojíme žádné výzvy. Volíme ale strategii, díky které si zákazníky nejen získáme, ale také udržíme. To je pro nás opravdu důležité. Nezklamat.

Nenabízíme jen mytí oken. Nabízíme také mytí výloh. A samozřejmě i spoustu dalších služeb. I ty jsou velmi zajímavé a také vám jimi ušetříme spoustu času. Co takhle profesionální čištění koberců a podlah či odstraňování plísně z omítky vašeho sklepa a vůbec celkově čištění fasád. Nebo byste snad potřebovali pomoct s graffiti, které se vám ze dne na den na vašem domě objevilo? I to hravě zvládneme. A mnohem víc. Ale kdo se moc chlubí, zřídka co umí. To i my víme, takže chlubení ukončíme.

Možná přišel čas na pár slov o jednom z našich stálých zákazníků, a to například o obchodním centru Palladium v Praze. V obchodech v tomto centru nejčastěji využíváme svých služeb čištění podlah a mytí výloh, což jsou vlastně služby poskytované obecně nejčastěji všem našim zákazníkům se správou prodejen. Velmi si zakládáme na spolehlivosti, takže dochvilnost, ochota a „co řekneme, to provedeme“, jsou pro nás samozřejmostí. Vždy se také snažíme svým zákazníkům vyjít maximálně vstříc.

Jak se takové mytí oken dělá? To byste se jistě nezeptali. Každému je to asi jasné nebo si alespoň každý myslí, že je. Stačí totiž pár drobností vynechat nebo naopak přidat a výsledek se může hned rapidně změnit. Možná byste to neřekli, ale nejdůležitější částí je konečné leštění. Velmi záleží na tom, jakým způsobem ho provádíte. Stačí taková maličkost jako vynechat lešticí přípravek a vaše křišťálově lesklá okna se vám hned jako maličkost zdát nebudou. U leštění nasucho se sice více nadřete, ale výsledek opravdu stojí za to. Navíc o žádnou dřinu ani jít nemusí, pokud práci necháte na nás. O vaše okna nebo vaši výlohu se s radostí postaráme a jejich leštění provedeme jedině zmíněnou metodou nasucho. Nejde nám o to, odvést práci způsobem co nejjednodušším, ale co nejefektivnějším a kvalitně. Navíc si poradíme i s výškami a okna na špatně dostupných místech pro nás také nejsou problémem.

Pokud jste dočetli až do konce, děkujeme vám za vaši pozornost a přejeme co nejvíce ušetřeného času jen pro to, co vás naplňuje a baví, co vás dělá šťastnými, a pro ty, které máte rádi.

 

V boji se skvrnami od inkoustu vám pomůže „Čištění koberců Praha“

Já a moje sestra máme přibližně stejně staré děti. Často se navštěvujeme a děti si spolu skvěle vyhrají. Navzájem si pomáháme a své ratolesti si pohlídáme, když je potřeba. Je to tak i jednodušší, děti jsou rády, že jsou spolu a pěkně si hrají. Jenomže při jednom takovém setkání se to trošku vymklo kontrole.

Sestra se chystala na ples, a protože já jsem neměla program, hlídala jsem děti. Nechala jsem je hrát si v pokojíčku jako obvykle a dělala jsem si svoji práci. Asi po půl hodině za mnou přiběhla moje dcera a nešťastně mi sdělovala, že něco provedla. Plakala, takže jí nebylo moc rozumět, ale nakonec jsem pochopila, že chtěla ostatním ukázat, jak ve škole malovali zmizíkem na výkres potřený inkoustem. Teď doma to ukazovala na zemi, inkoust se jim rozlil a vytvořil obrovský flek.

41260726 - four toddlers sitting in a lounge

Děti chtěly flek vyčistit, vzaly si na to ručník z koupelny a tak se jim povedlo inkoust ještě více vetřít do koberce a rozetřít ho dále do stran. Ručník byl pak od inkoustu taky.

Nemohla jsem se na děti zlobit, neudělaly to schválně. Ale aspoň jsem jim vysvětlila, že si příště musí pod malování vzít vždycky podložku, a když už se něco takového stane, tak nejdřív radši zavolat někoho dospělého, kdo jim to pomůže vyřešit.

Já jsem naštěstí věděla, kdo to pomůže vyřešit mě. Na čištění koberců si vždy volám A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění sedaček, koberců Praha a ten si pokaždé se vším poradí. Ani taková hrozná skvrna pro ně nebyla neřešitelná. Používají velice účinnou chemii, kterou na koberec nanesli a kotoučovým strojem ji napěnili. Chemie na sebe navázala nečistoty a koberec byl zase pěkně čistý. A SERVIS mě ještě nikdy nezklamal, po každé jejich návštěvě nám doma zůstanou perfektně čisté koberce. Nejrůznější malířské pokusy mých dětí mě tak nemusí vůbec vyvádět z míry.

 

Související příspěvky

Otevírání garážových vrat: proč nad ním přemýšlet?

redakce

Jak vybrat tu nejlepší zahradní houpačku?

redakce

Království mazlíčků aneb jak doma udržet čisto

redakce