8.2 C
Prague
16.4.2024
MaxiMagazín

Firmu jsem vybrala podle recenzí na internetu

Pro svou sestru jsem sháněla mytí oken od nějaké brněnské firmy, která by byla schopná zajistit rychlé umytí bez časových prodlev. Moje sestra je už několik let invalidní a nikdy z rodiny nemá tolik času, aby ji s tím mohl pomoct. Protože se o okna nikdo nepostaral už přes rok, musela jsem sehnat někoho, kdo by byl schopen za přijatelnou cenu okna umýt, protože už byly v katastrofálním stavu.

Když jsem procházela různé stránky firem, které nabízí úklidové služby, narazila jsem na firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o. Velmi se mi líbily jak jejich stránky, tak hodnocení na internetu. Podle něho jsem se řídila ve výběru firmy, kterou nakonec sestře objednám.

Komunikace s firmou proběhla velmi rychle a byli mi schopni nabídnout velmi rychlý termín, kdy práci vykonají, což pro mě bylo také důležité. Byli schopní se přizpůsobit časově, takže jsme si mohla vybrat jakoukoli dobu, která mně a sestře bude vyhovovat. Vzhledem k tomu, že nemám moc volného času, mi tato možnost velice vyhovovala.

Velmi nás překvapil milý přístup zaměstnanců, chovali se přátelsky a nebyl žádný problém. Práci odvedli výborně, okna krásně umyli a naleštili, takže jsme se sestrou byly spokojené. Nezapomněli ani na rámy a po práci vrátili všechny věci na své místo a pěkně uklidili. Firmu A SERVIS hodnotíme velmi kladně a dáváme 5 hvězdiček! Děkujeme.

Mytí oken a výloh s následnou GLS impregnací v Brně

Okna a výlohy v Brně umývá firma  A SERVIS LIPKA, s.r.o. velmi snadnou metodou. Nejprve rozmývákem důkladně umyjí okna včetně rámů a parapetů, pak okna setřou kvalitní gumovou stěrkou a nakonec vyleští suchou bavlněnou plenou. Na okna a výlohy nepoužívají žádné leštící přípravky, protože po čase vystoupí tahy a kruhy po leštění. Proto preferujeme kvalitní umytí nepěnícím saponátem.

Okna a prosklené plochy umývají v obchodních centrech, administrativních budovách a ve firmách. Mytí oken a plášťů budov provádí také ve výškách. Výškové mytí realizují s vlastním týmem odborně proškolených a certifikovaných horolezců, kteří mají řadu zkušeností s prací ve výškách.

02 OKna 19

Na těžko přístupná okna, střešní okna, zimní zahrady a velké skleněné plochy doporučují nanést samočisticí nanoimpregnaci , kterou aplikují pomocí technologie GLS. Tato impregnace odpuzuje špínu i vodu.

Provádí také čištění rolet, žaluzií a markýz. Textilní markýzy čistí podobně jako koberce speciální chemií, která na sebe naváže špínu a prach, vše následně vysají výkonným vysavačem. Po důkladném vyčištění doporučují textilní markýzy ošetřit nanoimpregnací. Takto ošetřené markýzy jsou velice nenáročné na údržbu, impregnace vydrží zhruba 6 let, poté je potřeba ji obnovit.

Firma A SERVIS čistí také fasády budov v Brně od prachu, městských spadů i mikrobiálnímu napadení v podobě plísní, řas, mechů a sporů. Řada těchto plísní se tvoří převážně na severních stranách budov, kam nedopadají sluneční paprsky. Takto napadené stěny nejprve očistí dezinfekčním roztokem a nechají vyschnout. Poté aplikují LSG nátěr, který zabrání novému výskytu a šíření plísní.

Tento revoluční nátěr způsobí narušení iontové rovnováhy v buňkách mikroorganismů a tím jejich výskyt eliminují. Životnost LSG se pohybuje v rozmezí 4-6 let dle klimatických podmínek. V omezené míře ale funguje dalších 5 let. LSG je aplikovatelný také v interiéru, je certifikovaný pro přímý styk s potravinami.

 

Související příspěvky

Koupelnový nábytek

redakce

Sklo pod kamna – moderní pojetí nehořlavé podložky pod kamna

majda

Krásnější kuchyně s novými obklady

redakce

4 komentáře